📅  Volg ons gratis CoManage Starter webinar: klik hier.
IT en softwarebedrijven

Dé partner voor IT en softwarebedrijven

Als IT en of softwarebedrijf heb je vaak langdurige projecten en een vaste klantenkring waar je mee samenwerkt. Offertes kunnen redelijk uitgebreid zijn en veel verschillende medewerkers werken aan één project. Een tool zoals CoManage kan dan een uitkomst bieden. Niet alleen verstuur je binnen no time je offerte, je krijgt ook voor het hele team inzicht in de uren en taken per project. Iedere maand heb je zo een mooi overzicht van de inkomsten en uitgaven en of er nog ruimte is voor een nieuw project.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • digitale administratie facturatie, klantenbeheer, ...

  • professionele offertes foutloos en volledig

  • tijdregistratie digitale administratie

  • aankoopfacturen verwerk bonnetjes en andere kosten

  • 7/7 support elke dag ondersteuning van 9u tot 22.30u

  • projectbeheer voor korte en langdurige projecten

 
 

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Meer...Minder...
Julie Alloncius

super programma, overzichtelijk en handig voor een zeer voordelige prijs.

Meer...Minder...
Roel van Malcote
Michiel S

Ik gebruik CoManage al aantal jaren en absoluut héél tevreden van. Simpel product, makkelijk in gebruik en bij de minste vraag kan ik via de chat functionaliteit mijn vraag stellen en ik krijg altijd snel en héél doeltreffend een antwoord op mijn vraag/probleem waarmee ik verder kan.

Meer...Minder...
Eyal Benisty
 

Ontdek de voordelen voor IT en softwarebedrijven.

Lees hieronder waarom CoManage reeds het favoriete

administratieprogramma is voor IT en softwarebedrijven.

invoice_icon

Uitgebreide professionele offertes maken

Ook al zal je per klant een offerte moeten personaliseren. In CoManage is het wel mogelijk om vaste diensten op te slaan in CoManage. Zo maak je snel een professionele offerte op voor jouw klant in een paar minuten.

clock_icon

Maandelijks overzicht van inkomsten en uitgaven

Omdat projecten soms wat langer in beslag nemen en je niet meteen alles kan factureren, is het handig als je maandelijks ziet wat er binnen komt en uit gaat. Zo heb je goed inzicht in hoe je IT en software bedrijf er financieel voor staat. 

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

De actieve fases per project zijn duidelijk

Bij langlopende projecten zijn er vaak verschillende fases. In CoManage zie je precies per project welke fase actief is. Ook zie je per fase alle taken die nog open staan en wie uit het team ervoor verantwoordelijk is.

 
Invoice overzicht afbeelding  

Functionaliteiten voor IT and software companies

Met CoManage heb je een verzameling aan tools die je het leven als IT en software bedrijf gemakkelijker maken:

Blogberichten voor IT en softwarebedrijven
 

Offerte Verzenden: 5 manieren om je offerte op te sturen

Een offerte verzenden is één van de belangrijke taken die mee het succes van je zaak bepalen. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen hiervan.

"5 + 0"? Moet dat niet gewoon 5 zijn? Neen, in dit geval niet.

Soms is nul geen synoniem van niets.

Lees meer

De Beste Prijs Bepalen voor jouw Diensten - 10 Tips voor Start-Ups

De prijs bepalen voor je diensten is één van de moeilijkere denkoefeningen voor start-ups. Er zijn tal van onzekere factoren waarmee je rekening moet houden. En een 3-tal modellen die je kan toepassen voor een goede prijsbepaling van je dienstenpakket.

Complexe materie dus, maar uiteindelijk superbelangrijk omdat dit mee je slaagkansen als start-up bepaalt. Reken even mee met behulp van onze 10 tips en simulaties.

Lees meer

CoManage als alternatief voor Teamleader: prijzen en andere grote verschillen

Teamleader en CoManage zijn bedrijfssoftware tools die ondernemers en freelancers helpen om alle administratieve taken gemakkelijker, sneller en praktischer uit te voeren.

Beide programma’s bevatten een aantal functionaliteiten die gelijkaardig zijn, maar hebben ook wel verschillen. Zoals de lagere prijzen voor CoManage. Is CoManage voor jouw bedrijf een beter alternatief voor Teamleader? Ontdek het in dit artikel.

Lees meer
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍