Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
blog post header
 

Uitgebreid projectbeheer als onderdeel van het nieuwe Pro pakket

Uitgebreid projectbeheer is het paradepaardje van het nieuwe Pro pakket van CoManage. Projectbeheer was altijd een klein onderdeel van het Starters pakket van CoManage (voormalige business pakket), maar de functionaliteiten zoals ze waren voldeden niet. Daardoor wordt er minimaal gebruik van gemaakt door CoManage klanten. Er is behoefte aan meer project functionaliteiten, die ook gekoppeld kunnen worden aan de administratie per project en per klant speciaal gericht op kleine bedrijven met meerdere klanten en projecten.

Projectmanagement van CoManage is onderdeel van het Pro pakket en perfect aangepast op kleine bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreid projectbeheer. De tool is geschikt voor de meest populaire projectmanagement methodes.

Waarom projectbeheer?

Wanneer je te maken hebt met meerdere projecten voor verschillende klanten en/of meerdere teamleden, dan is projectbeheer erg handig. Een project duurt meestal een langere tijd en is vaak niet na één dag klaar. Het is daarom erg handig om alle informatie omtrent het project op één plek bij te houden.

Zo houd je gemakkelijk overzicht als het gaat om:

  • de inhoud van het project

  • de fase waarin je met je project zit

  • alle bijbehorende taken voor jezelf of team en voor de klant

Alles wordt netjes opgeslagen en je kan het ook altijd nog eens terugzoeken na afronding van het project.

Waarom is het handig om projectbeheer in je administratietool te hebben zitten?

Nu zijn er wel meer projectbeheer tools te bedenken, dus waarom zou je dan kiezen voor CoManage?
Wanneer je gebruik maakt van projectbeheer in CoManage is er één groot voordeel. Je kan gelijk alle administratie die bij een bepaald project hoort koppelen aan het project. Denk aan:

Alle facturen die je uitstuurt kan je koppelen aan een project. Per project kan je precies zien wat er gefactureerd is en of er nog iets open staat. Teamleden kunnen telkens de uren loggen die ze aan een bepaald project hebben gewerkt. Alle kosten die je hebt gemaakt voor het project koppel je er ook gemakkelijk aan. Zo heb je al je administratie per project overzichtelijk in CoManage zitten.
Daarnaast zit dit allemaal in één voordelige pakketprijs met standaard twee gebruikers. 

Om precies te weten of het Pro pakket goed bij jou past en om uit te proberen of de projectbeheer functionaliteit geschikt is voor jou kan je het pakket altijd eens 14 dagen gratis proberen. Laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Probeer CoManage gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍