Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
blog post header
 

De functionaliteit tijdregistratie in het StarterPlus en Pro pakket

Tijdregistratie is een functionaliteit die voor erg veel CoManage gebruikers een must is. Daarom willen wij deze functionaliteit niet alleen beschikbaar maken in het Pro pakket voor kleine bedrijven, maar hebben wij deze ook toegevoegd aan het StarterPlus pakket voor freelancers die toch tijdregistratie willen gebruiken. Zo kan iedere CoManage klant die kiest voor StarterPlus of Pro gebruik maken van deze functionaliteit.

Waarom tijdregistratie?

Tijdregistratie is erg handig als je voor verschillende klanten werkt. Je hebt maar zoveel uren in een dag en die wil je zo goed mogelijk besteden. Zeker als jij zelf de services biedt, dan wil je graag weten hoeveel tijd je aan een bepaalde taak kwijt bent. Ook spreek je vaak met klanten een uurtarief af voor de services, waardoor je zeker wilt bijhouden hoeveel uur je bent kwijt geweest. Met tijdregistratie kan je precies bijhouden per klant hoeveel uur je bent kwijt geweest aan een bepaalde taak.

Pro_mockup_screen9.png

Waarom is het handig om tijdregistratie in je administratietool te hebben zitten?

Natuurlijk kan je ook gewoon gebruikmaken van je horloge, telefoon of een eigen timer, dus daarom zetten we de voordelen van tijdregistratie in CoManage even voor je op een rijtje:

  • Je koppelt gewerkte uren rechtstreeks aan een factuur

  • Je hebt al je gewerkte uren overzichtelijk op één plek online staan

  • Je koppelt gewerkte uren aan klanten en projecten (Pro)

 Jouw gewerkte uren door factureren aan de klant was nog nooit zo makkelijk! Geen uitzoekwerk meer en alles overzichtelijk op één plek.

 Om zeker te weten of jij tijdregistratie nodig hebt, kan je gebruik maken van onze 14 dagen gratis trial. Laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Probeer CoManage gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍