Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
blog post header
 

CoManage is voor mij qua prijs-kwaliteitverhouding een goed werkende tool - Hendrix Dakbedekking

Hendrix Dakbedekking is gespecialiseerd in het het isoleren en afdichten van platte daken. Sander Hendrix werkt al jaren voor zijn familiebedrijf en staat dagelijks samen met zijn vader op de daken. 

Wat voor soort werkzaamheden hebben jullie als bedrijf?

Dakbedekking voor platte daken.

Hoeveel medewerkers hebben jullie?

Op dit moment tien.

Hoeveel klanten hebben jullie jaarlijks?

Moeilijk te zeggen. We hebben een vast klantenbestand waarmee we wekelijks samenwerken. Verder komen daar jaarlijks wat particulieren of professionele klanten bij. Jaarlijks breiden we qua nieuw klantenbestand uit met tien à vijftien klanten. Bovenop een actief klantenbestand van 60 à 70 klanten. 

Sander-Hendrix.jpeg

Waarom hebben jullie gekozen voor de CoManage tool?

Enerzijds omdat het een lokale oplossing is. Ik heb het lokaal gevonden. Ik heb het ook vergeleken met andere tools, maar CoManage vond ik qua prijs-kwaliteitverhouding een goed werkende tool. Ik heb het toen uitgeprobeerd en vond het wel een geslaagd concept. 

Welke funtionaliteiten in de CoManage tool gebruiken jullie?

Ik gebruik het hoofdzakelijk voor facturatie. Bij ons is het heel moeilijk, omdat wij met platte daken werken en ieder project heeft weer een andere benaming naar artikelnummers toe. Dan is het heel moeilijk om een vaste offerte aan te bieden. Dus hoofdzakelijk facturatie, maar ik ben er wel mee bezig om het productaanbod te implementeren, zodat ik het ook op die manier verder kan automatiseren. 

Waarom zou je de CoManage tool aanbevelen aan andere bouwondernemingen/installateurs?

Het is een eenvoudige tool. Het is vrij helder en duidelijk hoe je hem kan gebruiken. Plus er is altijd wel een actieve support aanwezig, als je ergens mee zit. In het begin was het niet altijd even duidelijk, maar je krijgt vrij snel een chatbericht terug. Dat was makkelijk. 

Wat is jouw beste werfverhaal?

Vroeger ging ik altijd in de schoolvakanties mee het dak op. Toen ik een jaar of 15/16 was, was er een ploegbaas bij mij. Die nog steeds bij ons werkt, al 31 jaar. Het was bij een drukke weg. Ik stond aan de rand van het dak en plots hoor ik iemand naar een vrouw fluiten en voordat ik het goed en wel besef, draai ik mij om, om te zien naar wie fluit hij nu? En opeens ligt hij plat op zijn buik en kijk ik over de rand, terwijl er een groepje vrouwen naar mij staat te kijken. En toen dacht ik natuurlijk: ja, leuk…Dat soort grapjes worden dus wel eens uitgehaald. 

Bekijk hier de video van deze testimonial:

Wil je net als Hendrix dakbedekking gebruik maken van een eenvoudige tool voor jouw administratie?

Probeer CoManage gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍