Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
Tuinaannemers

Dé partner voor tuinaannemers

Als tuinaannemer heb je per klant verschillende projecten en dus te maken met verschillende offertes en facturen. Ook heb je vaak veel verschillende producten en diensten die je verkoopt. In CoManage hoef je al deze producten en diensten maar één keer op te slaan en vervolgens gebruik je ze gemakkelijk op al je offertes en facturen. Uren van alle medewerkers kan je gemakkelijk registreren per klant en project. Kortlopende en langlopende projecten kan je gemakkelijk inzichtelijk maken in CoManage. Zo weet ieder teamlid precies in welke fase welk project zit en wat zijn of haar taken zijn.

Probeer het gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
  • digitale administratie facturatie, klantenbeheer, ...

  • professionele offertes foutloos en snel

  • tijdregistratie digitale administratie

  • projectbeheer inclusief bijbehorende administratie

  • 7/7 support elke dag ondersteuning van 9u tot 22.30u

  • e-invoicing ready klaar voor de toekomst!

 
 

Zeer tevreden over de tool, maar ook over de klantendienst. Meteen antwoord, goed geholpen en altijd beleefd. Helemaal top!!

Meer...Minder...
Saskia K.

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Meer...Minder...
Julie Alloncius

Ik ben zeer tevreden over Comanage. Aangezien mn firma niet zo groot is qua omzet kan ik bij vragen of problemen altijd rekenen op jullie support. Waarvoor dank! Met vriendelijke groeten, Clean Complete

Meer...Minder...
Clean Complete

CoManage is een zeer duidelijk en handig facturatie programma. Ze zijn via chat steeds bereikbaar voor vragen. Wij zijn super tevreden van hun service, echt een aanrader!

Meer...Minder...
nils peeters
 

Ontdek de voordelen voor tuinaannemers.

Lees hieronder waarom CoManage reeds het favoriete

administratieprogramma is van verschillende tuinaannemers.

invoice_icon

Gepersonaliseerde offertes toch snel kunnen maken

Voor iedere klant maak je telkens een andere aangepaste offerte. Toch kan dit met CoManage beste snel gaan door een eigen template te gebruiken en producten en diensten al vooraf in te voeren.

clock_icon

Periodieke facturen voor onderhoudscontracten

Heb je een afspraak met de klant om ieder kwartaal het onderhoud van de tuin te doen? Dan hoef je niet telkens opnieuw de factuur op te maken, maar stel je gewoon een periodieke factuur in die elk kwartaal wordt verzonden.

Razendsnel klantgegevens opzoeken in je CRM

Alle taken voor één project overzichtelijk bij elkaar

Ieder project zal wat voorbereiding nodig hebben en vervolgens zullen de werken uitgevoerd worden. Misschien moet je later nog eens terug. Al deze taken houd je overzichtelijk bij per project. Ook de verantwoordelijke kan aan de taak worden toegevoegd.

 
CoManage invoices  

Functionaliteiten voor tuinaannemers

Met CoManage heb je een verzameling aan tools die je het leven als tuinaannemer gemakkelijker maken:

Blogberichten voor tuinaannemers
 

Factuur sturen? Complete gids (om sneller je facturen te innen)

Een factuur versturen is eenvoudiger dan ze te maken. Toch loont het de moeite om deze stap van jouw factuur administratie 100% op punt te stellen.

Hoe, wanneer en aan wie je jouw factuur stuurt, bepalen namelijk mee hoe snel je jouw factuur zal innen. Heb je geen zin om lang op jouw centen te wachten? Lees dan zeker verder.

Lees meer

Van één naar drie CoManage pakketten. Maak kennis met StarterPlus en Pro!

StarterPlus en Pro zijn de nieuwe pakketten van CoManage! Niet alleen wij groeien, maar ook onze klanten groeien. 1500 klanten maken reeds met veel plezier gebruik van ons Starter pakket (voorheen Business pakket), maar toch krijgen wij regelmatig de vraag voor uitgebreidere of extra functionaliteiten.

Lees meer

E-invoicing (Peppol) verplicht in België vanaf 2026? 7 vragen én antwoorden

In 2026 wordt e-invoicing verplicht voor Belgische bedrijven. Wat houdt dat in voor jou als kmo, zelfstandige of freelancer? 7 vragen én antwoorden.

Klik gerust op een van de 7 vragen over e-invoicing in België en Vlaanderen om meteen het antwoord te lezen.

Krijg je liever uitleg van een advocaat over de huidige e-invoicing situatie? klik dan hier voor ons gratis webinar over e-invoicing.

Lees meer
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍