Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
blog post header
 

Financiering opgehaald voor groei CoManage

Misschien heb je ons nieuws al wel ergens voorbij horen komen, maar wij nemen je ook graag mee in ons verhaal. Vorig jaar hebben wij in samenwerking met The Harbour een investering opgehaald van 700.000 euro. Wij zijn ervan overtuigd dat we al een hele mooie tool in handen hebben, maar we willen blijven verbeteren. Ook willen we meer klanten helpen met het gemakkelijker maken van administratie. Deze investering maakt het mogelijk om nog meer zelfstandigen en freelancers te helpen met administratie, maar maakt het ook mogelijk om onze functionaliteiten uit te breiden en daardoor de tool te blijven verbeteren.  

7 op 7 Feedback van CoManage gebruikers

Via onze 7 op 7 support krijgen wij dagelijks vragen binnen. Een dakwerker maakt zijn offertes en facturen ’s avonds of in het weekend op. Als hij een probleem heeft, wil hij geen support ticket krijgen. Dan zit hij ergens op een dak, en checkt hij zijn mails niet of neemt hij zijn telefoon niet op. Die dakwerker wil onmiddellijk geholpen worden. Deze support willen wij zeker in de toekomst kunnen blijven bieden. Onze wachttijd bedraagt gemiddeld 2 minuten en 12 seconden. De vragen gaan niet enkel over de huidige functionaliteiten, maar er komen ook vragen binnen over functionaliteiten die op dit moment nog missen. Onze financiering maakt het mogelijk om nog sneller nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan onze tool. Dit heeft ons ook doen besluiten om een functionaliteiten aanvraag pagina op te zetten. Via deze pagina in de tool kan je nieuwe functionaliteiten liken en nieuwe functionaliteiten aanvragen. Zo blijven wij continu op de hoogte van alle wensen en werken wij aan de functionaliteiten die onze tool gebruikers het liefste willen. 

Thomas-en-jeroen.jpg

Nieuwe ontwikkelingen

Wij willen jou maandelijks op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. De financiering maakt het mogelijk om ons CoManage team uit te breiden en maakt het mogelijk om telkens nieuwe verbeteringen aan te brengen aan de tool. De volgende functionaliteiten mag jij dit jaar nog verwachten:

  • Mobiele app voor IOS en Android

  • Module tijdregistratie

  • Uitgebreid projectbeheer

Via onze website, nieuwsbrief en social kanalen zoals Facebook, Instagram en Linkedin zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.  

Bedankt!

Zonder jullie was deze financiering er nooit gekomen en daar bedanken wij jullie graag voor. Doordat jullie iedere dag de tool gebruiken en ons voorzien van feedback, kunnen wij blijven groeien en zorgen we er samen voor dat die vervelende administratie een makkie wordt! 😃🚀

Vriendelijke groeten,

Thomas Houben en Jeroen Opsteyn
Zaakvoerders CoManage

Probeer CoManage gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍