Wanneer wordt e-invoicing verplicht voor jouw onderneming? Bekijk het hier.
blog post header
 

Limburgs softwarebedrijf zet volgende stap in administratieve ontzorging voor KMO’s & freelancers

Het Limburgse groeibedrijf CoManage ontwikkelde enkele jaren geleden een facturatie- en offertetool voor eigen gebruik, en dit bij gebrek aan betaalbare oplossingen voor kleine ondernemingen. De belangstelling voor dit softwarepakket was groot, zo groot dat ze zelfs verder opschaalden met extra kapitaal van LRM en business angel Koen Desmedt.

Dat kapitaal werd goed aan het werk gezet. Ondertussen kent het softwarepakket al meer dan 1.500 gebruikers. We spreken hier over eenmanszaken, freelancers alsook KMO’s. Hasselt Radio 1 & Hendrix dakbedekking zijn twee van de vele gebruikers van dit platform.

Nu is er een belangrijke mijlpaal aangebroken voor de onderneming. Ze lanceren namelijk 2 extra pakketten, waardoor ze nog meer functionaliteiten kunnen aanbieden aan zowel bestaande als nieuwe klanten. “Vanaf dag 1 was de feedback van onze klanten cruciaal, daar hebben we dan ook heel goed naar geluisterd”, zegt co-founder Thomas Houben. “De reviews die onze facturatie- en offertetool krijgt zijn op alle platforms extreem positief. Maar als we luisterden naar de dromen van onze klanten dan hadden ze graag, hier en daar, een extra functionaliteit. De 2 grootste wensen zijn daarom geïntegreerd in onze nieuwe pakketten”.

Wat verandert er nu concreet bij CoManage? “Met het Pro pakket en het StarterPlus pakket hebben we oa. extra functionaliteiten opgenomen zoals tijdregistratie en projectmanagement”, zegt co-founder Jeroen Opsteyn. “Toch blijft de essentie hetzelfde, namelijk topsoftware aanbieden tegen vooral een eerlijke prijs, met 7/7 support. Het feit dat er nu 2 pakketten bijkomen stelt ons in staat om nog meer ondernemers te helpen en om mee te blijven groeien met onze bestaande klanten.” 

Wil je zelf deze tool eens uitproberen? Dat kan, volledig gratis zonder kredietkaart of aankoopverplichting!

comanage-juni2022-web-01028.jpg

Probeer CoManage gratis uit
14 dagen zonder aankoopverplichting 👍
🚀
Gebruik net zoals 1500 andere bedrijven CoManage en vereenvoudig je administratie!
Test 14 dagen gratis
zonder aankoopverplichting 👍