De l'entreprise individuelle à la moyenne entreprise

Vous pouvez utiliser CoManage dans n'importe quel secteur. Néanmoins, nous souhaitons mettre en évidence certains secteurs avec des aspects pratiques spécifiques.

Ik gebruik CoManage al aantal jaren en absoluut héél tevreden van. Simpel product, makkelijk in gebruik en bij de minste vraag kan ik via de chat functionaliteit mijn vraag stellen en ik krijg altijd snel en héél doeltreffend een antwoord op mijn vraag/probleem waarmee ik verder kan.

Plus...Moins...
Eyal Benisty

Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Ik had geen betere keuze kunnen maken!
Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.

Plus...Moins...
Julie Alloncius

Goede hulp bij problemen met mijn mail, nu alles een beetje aangepast en ze gaan de opvolging doen. Top.

Plus...Moins...
Webdesign Myna Boucquez Peter

Top bedrijf. Service elk moment en altijd. Mijn juiste eerste keuze toen en nog steeds. Blijven vernieuwen en verbeteren en zelfs persoonlijke ideeën worden voorgelegd en bekeken ter verbetering algemeen.

Plus...Moins...
Chris Van Hoey
 

Des entreprises du monde entier utilisent CoManage

En plus des entrepreneurs belges et néerlandais, le monde entier
entreprises utilisent CoManage.

🚀
Simplifiez votre administration comme 1500 autres entrepreneurs utilisant CoManage!