Gelieve de Javascript-functionaliteit van je browser in te schakelen voor optimaal gebruik van deze website.

Wat vinden andere ondernemers van CoManage?

Lees hieronder hun bevindingen.

Net als andere medici is administratie en zeker facturatie niet altijd eenvoudig daar we de tijd in onze patiënten steken. Sinds ik met CoManage werk is dit nog slechts een fractie van de tijd en vraagt het echt geen energie om enkele factuurtjes te maken.
JV
Jeroen Van Lier - Kiné Caro VOF
heb nog geen hulp gevraagd aan hun maar dat zal wel goed verlopen
MV
Marco van eijden - MvE Multiservice
Bij tuinaanleg en onderhoud is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van je klanten en facturen. Het is ook gemakkelijk om je producten op voorhand in gegeven en te gebruiken tijdens je offertes en facturen. Het is ook makkelijk om van je offerte direct een factuur te maken
PV
Pieter-Luc Vandeput - Vandeput Pieter-Luc
Wat een luxe, heb vroeger liggen sukkelen.
Ik ga binnenkort zeker voor het hele pakket!!
Merci.
DD
Didier De Wilde - Mortex Applicators Monolat.
Dankzij CoManage zien mijn offertes en facturen er professioneler uit. Bovendien win ik ontzettend veel tijd en krijg ik meer inzicht.
EM
Evi Maquoi - ZINNIG
Het geheel van klantenfeedback, offertes en facturen die allemaal onmiddellijk met elkaar kunnen gelinkt worden is super. Ik ben mijn zaak (dienstverlening in de vastgoesector) in bijberoep gestart, zonder reclame te maken, en ken dus een zeer langzame groei. Op het moment dat hier verandering in komt, zal ik zeker niet nalaten om het businespakket te kopen, zodat ook de "product" module kan ingezet worden om mijn diensten gemakkelijk te kunnen selecteren, en kortingen toe te wijzen, ongeacht de klant of situatie. Bedankt voor een super tool!
KP
Kristof Peerens - Home 2 Home Vastgoedcoaching
CoManage is tot op een bepaald niveau gratis, makkelijk te gebruiken en logisch opgebouwd.
EM
Els Malfroidt - VIP Transport By E.M Services
Op de late uurtjes nog snel en vooral goed geholpen door het support team!
SS
Soroush Salehi - Mighty Media
Volgens ons gebruik moet er nog veel gebeuren om de projecten (of leads) vlot te kunnen gebruiken, zoals: koppeling met offertes, meer filters, eigen velden, kolombreedtes aanpassen, slechts 1 tag tegelijk zichtbaar, eigen kleuren voor status, ...
KB
Kurt Baudoncq - BVK Security
de mensen van CoManage staan altijd klaar zelfs zaterdags
RK
Roy kuykx - RK BOUW
Ik zou kunnen vijf geven maar ben nog altijd in volle spanning voor de oplevering van de PRO versie zodat ik anderen ook toegang kan geven en ik iets minder werk van de anderen moet overnemen ;-))
JV
Jurgen Van der Burght - Blowfish-Event Solutions
Bij de opstart van Printsta.be was ik op zoek naar een programma waarbij ik makkelijk facturen en offertes in kon maken en bijhouden, zonder dat het een ingewikkeld boekhoudprogramma hoefde te zijn. Met CoManage vond ik exact wat ik zocht. Nu nog de agenda en de projecten integreren in onze workflow en we zijn helemaal mee.
PV
Pieter Vanraes - Pieter Vanraes
LeRa Design

Ik als vakman ben zeker niet de snelste op gebied van opmaak van facturen en offerte's ,.. dankzij CoManage wordt dit een stuk handiger duidelijker en sneller! Waardoor ik meer tijd heb om mij bezig te houden met die dingen die ik echt graag doe!!
info@leradesign.be
www.leradesign.be
RL
Raf Lemmens - LeRa Design
Met dit programma houden wij makkelijk overzicht. Contacten en afspraken met de klanten kun je hier in bijhouden. Producten incl. de tarieven kan ingesteld worden, en dat scheelt enorm veel tijd. Heel tevreden over het gemak/gebruiksvriendelijkheid. Bedankt
SW
Sarina Werkman - Sterk Werkman Garagedeuren
Als starter zoek je een eenvoudige manier om persoonlijk te factureren. Zo kwam ik bij CoManage terecht. Handig zijn de overzichten en dat de facturen altijd terug te vinden zijn.
IM
Ils Maes - Ils Maes
Als groeiend bedrijf zoeken we naar eenvoudige systemen om de administratie de baas te kunnen. Wij werken in de catering en evenementsector en CoManage lijkt ons op het lijf geschreven. Met zijn duidelijke en eenvoudige lay-out kan iedereen er snel mee werken. Geen blabla het doet gewoon wat het moet doen. En de online helpdesk is snel en professioneel. Top!
JG
Jordy Geuens - De Kleine Chef
Wij hadden een klein probleem en werden direct geholpen
CM
Christa Martle - C&R Cleancare
Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk systeem. Ik heb altijd en overal toegang tot mijn administratie en maak een offerte of factuur in een handomdraai.
JB
Joey Bouten - Veodi
Ik heb heel lang naar het juiste programma gezocht om mijn facturen en klanten online te beheren. CoManage was de oplossing voor mij.

Dit programma is super overzichtelijk en je bent er direct mee weg.

Geen gecompliceerde procedures om je doel te bereiken.

En je kan alles aanpassen volgens wat voor jou het best werkt!

Echt een aanrader !

Jonathan (founder Full Monty Studio's)
JD
Jonathan De Spiegeleire - Belaudio
Op aanraden van een collega ben ik klant geworden van CoManage. De beste manier om deze service samen te vatten is simpel en compleet. Het opzetten van je account is heel makkelijk en alles wijst zichzelf uit. Als er dan toch iets opduikt wat niet geheel duidelijk is staat de helpdesk meteen voor je klaar. Antwoord via chat binnen de 5 minuten. Het feit dat het dan ook nog eens heel goedkoop is maakt het helemaal af.
NS
NS Productions Schoeters - NS Productions
Een eenvoudig maar goed pakket met uitstekende klantenservice. Er is hier en daar nog ruimte voor verbetering, maar daar zijn de mensen van CoManage zeker niet vies van. Ze staan ten alle tijden open voor feedback!
VJ
Vanloffelt Jeroen - Landmeter Vanloffelt Jeroen BVBA
Fijn pakket, goede service. Er is ruimte voor verbetering maar dat wordt door de makers goed opgepakt! Ik kijk uit naar de update!
HV
Houthandel van Steen - Houthandel van Steen
Bedankt voor de snelle en uitstekende service!
BD
Björn De Neef - Travel-In-Style bvba
CoManage heeft het opmaken, opvolgen en beheren van facturen, klanten en producten een stuk makkelijker en efficiënter gemaakt voor ons bedrijf. De administratieve 'last' is zo tot een minimum beperkt.

Bij elk probleem is de support dienst vliegensvlug om een oplossing aan te bieden. Topservice!

Een echte aanrader!
BV
Bert Vercouter - Topterras
Laatste jaren veel gesukkel met diverse (dure) programma's onder netwerk. Na een tijdje vastlopen, problemen, enz. Helaas zijn wij geen computerdeskundigen maar enkel deskundigen in ons vak. Na het testen van diverse mogelijkheden bleek CoManage het beste aan onze verwachtingen te voldoen, vooral ook door de mogelijkheid met verschillende talen te werken. Doch was dit niet doorslaggevend, dan wel de gebruiksvriendelijke eenvoud van CoManage en vooral de snelle, supersnelle service van het CoManage team. Veelal onmiddellijk antwoorden ze terug om hun klanten, zelfs met de eenvoudigste, soms overbodige vragen, steeds vriendelijk te beantwoorden. De keuze was dan ook heel snel gemaakt en nu na 2 maanden supertevredenheid dus ook deze review. Hmmm, nu uitkijken naar versie 2.0 of het even eenvoudig blijft ... maar geen twijfel eigenlijk. Doe zo verder mannen!
MD
Michael De Prycker - Fantasy-Worldwide BVBA
Ik ben aangenaam verrast met de werking van CoManage. Het helpt mij gemakkelijk en snel te factureren. Een dikke pluim voor de mensen achter CoManage!
ES
Erika Sleuwaegen - Erika Sleuwaegen Comm.V.
Ik gebruik CoManage al meerdere jaren en ben er zeer tevreden over. Eerst maakte ik gebruik van de Starter-versie, maar nu het aantal klanten begint toe te nemen heb ik met het volste vertrouwen geupgrade naar de Business-versie.

Administratie is niet meteen mijn sterkste kant, maar dankzij dit eenvoudige en duidelijke systeem geraak zelfs ik het overzicht niet meer kwijt...

De service van het team is overigens ook zeer snel en effectief.

Ruben Weytjens (www.rubenweytjens.be)
RW
Ruben Weytjens - Ruben Weytjens
5 maanden in gebruik en 140 facturen verder zou ik dit programma voor geen geld meer willen missen.
KL
Kenny Lannoo - Zwembaden Lannoo
Wat een handig systeem! En supermooi en duidelijk vormgegeven. Ik mis geen deadlines meer en ben meteen op de hoogte wanneer ik openstaande facturen heb.

My go to dashboard voor al mijn facturen
MJ
Melissa janssen - melissajanssen
Wederom zeer snel geholpen. Ik kwam er niet uit met mijn factuurnummering. Via de helpdesk werd ik direct geholpen en binnen 5 minuten was mijn probleem opgelost. Zeer vakkundige, snelle en correcte behandeling! Groeten Cesar
CW
Cesar weijers - Agrotech Maaseik
Als startende videoproducent heb ik het vaak druk met projecten, en focus ik me het liefst op mijn werk. Met CoManage spaar ik een hoop tijd bij het opstellen van offertes en facturen en heb ik een mooi overzicht van alle vorderingen binnen mijn onderneming. Een zeer efficiënte manier van werken!
BA
Bob Abbate - Tapefarm GCV
AANRADER!! Fantastisch systeem dat je toelaat om via een heel eenvoudige en mooie layout facturen op te stellen. Facturen kunnen via email rechtstreeks via het systeem worden verzonden en opgevolgd. Door de automatische herinneringen betalen mijn klanten ook sneller zonder dat ik hier iets voor moet doen! Kortom ik ben zeer tevreden dat ik de stap naar CoManage heb gemaakt.
JV
Jorn Verhaegen - J.V. WEB SOLUTIONS
Super snelle service! Zeer goed geholpen door beheerder. Het betreft een zeer fijn en makkelijk programma om uw facturen te beheren! Vriendelijke groet Cesar - Agrotech Maaseik
CW
Cesar weijers - Agrotech Maaseik
Klantensupport via chat en mail super.
Werd direct geholpen bij mijn vragen en geholpen waar nodig.
Bedankt voor alles.

Tony
TV
Tony Vanhoecke - BVBA Tony Vanhoecke
ik heb reeds een paar keer een vraag gesteld en ik moet zeggen dat ik gelukkig niet te maken heb met een of ander log orgaan. Nee de antwoorden en oplossingen kwamen al vrij snel. Ja zelfs op een Zondag kreeg ik antwoord. Ga zo verder. Toppie.
De service van kleinschalige bedrijven gaan het steeds meer winnen van de grote.
Dit merk ik ook in mijn bedrijf.
MG
Marco Gielissen - Gipro Parasols
Zeer tevreden! Mis enkel nog manier om per klant de omzet te zien per periode. Misschien een klantfilter toevoegen in factuur overzicht?
avatar
Dirk Moors - DitchITall
Ik heb CoManage een tijdje niet gevolgd dus ik ben benieuwd te weten hoe het nu gaat met het productbeheer. In offertes vind ik product visualisatie heel belangrijk en ik hoop ermee aan de slag te kunnen gaan.
PP
Peter Prieels - Prieels Co Studiebureau en Consulting BVBA
Beste Mensen
CoManage is een topproduct. Het is makkelijk te hanteren en overduidelijk. Het werkt perfect. Men blijft er aan werken en ikzelf koop vandaag voor mijn andere firma ook een CoManage aan.
TOPPRODUCT
Walter Teunis / JanisFarm be & JanisFarm sia lv
WT
Walter teunis - JanisFarm bvba
Super handig!
Perfecte service!
De gratis versie is voor mij als kleine zelfstandige in bijberoep de perfecte tool!
Het team erachter helpt me op een sublieme manier verder door kleine aanpassingen onmiddellijk uit te voeren!
TOPPIE!!!
KM
Kris Mondelaers - Kris Mondelaers
Super platform voor freelance consultants!
SK
Serge Kerremans - Kerremans IT Solutions
Fantastische site en snelle service, maakt mijn leven een stuk eenvoudiger.
RK
Raymond Koense - arRay Event Services
Een 5 op 5!
De gratis versie is voor een beginnende professional een handige tool. De support van het team is goed en vooral snel. De betalende versie is niet duur.
HM
Hannes Maertens - Bblau
Uiterst tevreden
JK
Jos Kremers - JOS KREMERS STANDBOUW
Geweldig!!!
RJ
Rudi Joris - Rudi Joris
Super programma
JV
Johan verstraten - Jovetech bvba
Super gebruiksvriendelijk!
TC
Thierry Canoot - Traiteur Thierry Canoot
Heel gebruiksvriendelijke manier om online uw facturen te beheren en te versturen, onder de 5 facturen per maand zelfs gratis te gebruiken.
Support reageert vlot en correct, een aanrader !
FG
Frankie Geuzens - i-Construct bvba
CoManage is een gemakkelijk programma om mee te werken.

Eenvoudig om klanten aan te maken en van offertes uiteindelijk facturen te maken. Wat wel handig zou zijn is dat er een lijst kan gemaakt worden met producten zodat men niet bij elke factuur alle artikelen opnieuw moet ingegeven worden.
GB
Gino Bogaerts - O.C. De Kentings Bogaerts Gino
Top programma.
Aantal aanvullingen zouden perfect zijn, inscannen inkoopfact, betaling ideal.
EV
Emiel van Zeventer - Physical Health & Sports Company
Ik vind dit een zeer gebruiksvriendelijk programma. Zeer duidelijk, heel overzichtelijk en aangenaam om mee te werken, dus zeker een aanrader !
BL
Bernadette Lanoizelé - BLESS
Handig programma en gemakkelijk te facureren, helaas alleen niet mogelijk om je factuur wat meer te personaliseren, maar verder dan dat, beste programma tot nu toe
DM
Dusan Maksimovic - Klusbedrijf ALMA
Zeer tevreden
DD
Daniel decock - Decock Daniel bvba
Zeer goed ...
DS
Dominique Schaefer - Schaefer
Top
RC
Rachid Chafie - Bvba Walili
We gebruiken CoManage nu al meer dan een jaar, en zijn hier uiterst tevreden over. Ik heb al verschillende zakenpartners weten te overtuigen en ook zij hebben de overstap gemaakt. Een aanrader!!!
DC
Dany Cilli - Kinex bvba
CoManage betekent voor mij als starter heel veel. Ik zocht naar een facturatiesysteem met een lage instapdrempel en die heb ik zeker en vast gevonden.
Het handige layoutsysteem zorgt ervoor dat je snel vertrokken bent om je facturen te maken.
Samen met de 101 features maakt dit CoManage tot een tool die niet weg te denken is uit mijn workflow.
JP
Jan Persoons - Jan Persoons BVBA
werkt simpel, snel en intuïtief. enige lastige is dat mails verzenden vanuit comanage ervoor kan zorgen dat het in spam komt bij de klant.
TT
Tim Thomaes - Slice Communication & Media
Een geweldig en handig programma om uw facturen te maken . TOP
JV
Johan Vanberlaer - Vanberlaer
Eerste indruk van de gratis "try-out" is enorm positief. Alles wordt duidelijk weergegeven en is gebruiksvriendelijk! Bij een vraag krijg je onmiddellijk een klaar en duidelijk antwoord. Hier hebben jullie zeker een klant bij!
PW
Pieter Wouters - Tier One Airsoft Events GCV
Heel gemakkelijk in gebruik, super tool!
CT
Carolien Temmerman - Temmerman Coaching & Consulting
Fijn om te starten als Freelancer/ondernemer.
Eenvoudig. Gemakkelijk. Gebruiksvriendelijk.
Maar zou pas echt kick-ass zijn als de projectmodule verder uitgebreid wordt met o.a. tijdsregistratie, subtaken, etc.
SV
Sebastian Vyaene - Sebastian Vyaene
Mijn ervaring met CoManage loopt tot nu toe goed. Het zou leuk zijn om een eigen template te maken, zodat we meer onze huisstijl kunnen integreren voor onze offertes en facturen.

Het zou ook tof zijn dat we meer keuze hadden omtrent het lettertype, terug om alles dichtbij onze huisstijl te krijgen.
MG
Martin Groenendijk - RVizzion
Best tevreden.
MP
Marc Paesen - PAESEN PARKET
Geen gepruts meer met excel! Zeer goed programma dat iedereen kan gebruiken.
EB
Etienne Bavré - Alg. Bouwwerken Bavré & Zn.
Vlot werkend programma, werkt zeer inuitief! Wordt steeds snel geantwoord op je vragen/opmerkingen!
DH
Dries Housen - HodriCom
CoManage is exact wat ik nodig had om mijn administratie te vereenvoudigen en overzichtelijk te houden. Simpel in gebruik, mooie layouts en een fantastische, snelle helpdesk.
WV
Wouter Vander Veken - Wunderbar BVBA
Voor een startende ondernemer is dit een heel fijn programma.
Er wordt goed geluisterd voor eventuele verbeteringen en uitbreidingen van het programma.
Een goede prijs/kwaliteits programma
EV
Erwin van wijk - Garden Innovations
Perfect platform, zeker voor de startende zelfstandige!
Nog even wachten op enkele nieuwe functies en verbeteringen en dan krijgt het van mij 5/5!
JW
Jordy Weyers - Various Film
Goed bezig
LV
Luna Vdp
Topprogramma (gratis) voor een beginnend bedrijfje. Overzichtelijk, mooie lay-out en makkelijk te gebruiken.
Mis alleen nog een paar details :-)
Ik ben fan!

Groeten,
Frank Claes
Zaakvoerder DeRugwinkel
FC
Frank claes - Mathibas bvba
Gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk!
HR
Hanne Ruebens - Hanne Ruebens
Als kleine zelfstandige in bijberoep vind ik de diensten van CoManage GE-WEL-DIG
TJ
Tom Janssens - Tom Janssens
Superr
JV
Johan verstraten - Jovetech bvba
TOP!!!!

Beste facturatie programma dat ik al heb gebruikt.
YV
Yann Van Egten - Yann Van Egten
Met steeds meer updates voldoet het steeds meer aan mijn behoeftes
PS
Paul Stapel - Horsecooper
Heel handige website voor de opmaak van facturen. Hier ga ik gebruik van blijven maken. Waarvoor dank !

Mvg,

Yassine Himma
YH
Yassine Himma - FPC
Prima!
FV
Fréderique Van Hemelrijk - Van Hemelrijk Fréderique
Zeer goeie tool in een digitale zakenwereld.
Handig in het instellen van automatische betalingsherinneringen.
Heel intuïtief en overzichtelijk ontworpen. De minimalistische, toch strakke interface sprak mij onmiddellijk aan.
BT
Bert Temmerman - BERT TEMMERMAN
Heel tevreden! Handig, overzichtelijk, top! Een sterretje heb ik ingehouden omdat er steeds iets mis ging bij het plaatsen van mijn logo op mijn factuur, maar daar kwam dan weer een half sterretje bij omdat de helpdesk me dezelfde dag nog uit de nood heeft geholpen.
CM
Cliff Merayah - Yellowfish
Super eenvoudig en overzichtelijk! Blij dat dit programma bestaat!
Bedankt!
AP
Anneleen Pruvoost - Anneleen Pruvoost
Handig programma!
JT
Jan Thorens
Zeer aangename, gebruiksvriendelijke en professionele oplossing voor fakturatie. Zeer tevreden !
BL
Bernadette Lanoizelé - BLESS
Super tevreden, ik gebruik CoManage als net gestart Nederlands bedrijf nu bijna 2 maanden.
Wat er zo goed aan is? Super makkelijk in gebruik; als je een vraag hebt wordt er onmiddellijk gereageerd en een oplossing geboden. Zo had ik een probleem met het mail adres dat op de PDF niet de daarvoor voorziene ruimte paste. Met 1 vraag te stellen werd dit meteen aangepast.

Waarom 4,5 en niet 5 ? Het perfecte programma bestaat gewoon niet, we zijn allemaal mensen... Voor het team achter CoManage: Keep up the good work !!!!!! Super gewoon.
SM
Sven Mortelmans - Call Solutions Europe
Heel gemakkelijk in gebruik en een super product !!!!
DP
Dusty Peremans - G.C.V V.E.T.S
Gedaan met facturen maken in Excel!
Super gebruiksvriendelijk met een snelle en duidelijke dienst na verkoop.
WL
Ward Leenaert - Ward Leenaert
Super programma, heel gemakkelijk in gebruik en vooral heel simpel voor mensen die pas begonnen zijn.
JP
Jonas Peetermans - Janssenswillen Els
Ik ben zeer tevreden over de constante verbeteringen.
SV
Steven Vanneste - SV-Cars
Super makkelijk en flexibel facturatie programma... maar het kan meer! Beheer van klanten, offertes, projecten...Helemaal tevreden!!
avatar
Eef Jansen - Elcado
Voor mij een prima programma met een paar minpuntjes, zoals het automatisch invullen van het postnummer;
Gr
GJ
GUIDO JOCHEMS - JOCHEMS BVBA
Zeer handig programma voor de kleine onderneming.
Makkelijk facturen maken en overzichten bekijken.
CoManage staat ook open voor feedback en blijft het programma vernieuwen.
LV
Lessica Van Nueten
CoManage,
ik had nooit gedacht dat het kon,
ik keek altijd tegen de admin van ons bedrijf aan,
maar door jullie, is het weliswaar 'plezant' geworden,
werkt snel, efficient en overzichtelijk!!

cl
CD
Claudine de pauw - DAMN
Heel fijn en gemakkelijk facturatie app waarin je een duidelijk overzicht kan hebben van je projecten en klanten/leveranciers. Ik kijk uit naar de volgende updates.
FB
Frederic Boonen - Boonen Design Studio bvba
Voor eenvoudige facturatie is CoManage heel praktisch en we gebruiken het dan ook dagelijk. Omdat rapportering nog niet mogelijk is, dien ik nog redelijk wat gegevens zelf te verwerken. Dat zou een grote verbetering zijn. Over het algemeen zijn we zeker tevreden. Het gebruiksgemak is een groot pluspunt!
PV
Pieter Vansynghel - Youston NV
Top, enige is dat ik graag bijlages zou willen kunnen toevoegen
CH
Chert Hento - Bureau HTM
Bij mijn zoektocht naar een facturatie programma die een professionele uitstraling levert bij de eindklant, kwam ik na enkele tussenstappen bij CoManage. Gewoon top!
BT
Bjorn Tommeleyn - BRATOM Consulting BVBA
De helpdesk is fantastisch, binnen het uur steeds een antwoord op de meest uiteenlopende vragen en daarboven hebben ze een nette en overzichtelijke website met tal van mogelijkheden. Straffe mannen, die van CoManage! Nog geen 5 sterren, die hou ik voor versie 2.0 ;)
DD
Dries De Clercq - Dries De Clercq COMM.V.
Naar mijn mening het beste facturatieprogramma. Werkt vlot en zeer makkelijk te bedienen.
avatar
Jeroen Bousmanne - AZ Printz
Moderne look met goed gebruiksgemak.
Enkele key features ontbreken nog wel, zoals basisteksten voor offerte's en facturen die het opmaken nog vlotter doen verlopen. Had hier een mail voor gestuurd en werd vriendelijk geantwoord dat dit in een van de nieuwe updates bekeken gong worden. Spijtig genoeg was het er in de laatste update niet bij... Een app zou ook niet slecht zijn. Een lijst met producten die je zelf kan toevoegen en beprijzen (+ aankoopprijs voor winstoverzicht) zou ook tof zijn.
ND
Nick De Weerdt - NDW
Het is een heel overzichtelijk programma en makkelijk om mee te werken.
Het kunnen opslaan van terugkerende artikels om te factureren of om een offerte te maken mis ik maar daar zijn ze mee bezig :-) dus ik zie uit naar de volgende update, maar ben nu ook al zeer tevreden.
MD
Marijn de Jonge - Saflo bvba
Enorm tevreden over deze software! Ik gebruik het intussen wekelijks. Zit zeer logisch in elkaar waardoor er veel tijd wordt bespaard!
CoManage biedt genoeg mogelijkheden om een factuur naar uw eisen op te stellen en geeft een duidelijk overzicht van het verleden.
Een aanrader dus!
avatar
Koen Goltstein - LOKO Polish
Heel gemakkelijk in gebruik, een trouwe gebruiker.
AD
Andy De Bondt - Adviesplatform BVBA
Ik ben redelijk tevreden, ze blijven verbeteren
EV
Erwin van wijk - Garden Innovations
Een handig en gebruiksvriendelijk systeem. Enkel zou het nog vlotter werken moest men artikels kunnen toevoegen zodat men deze niet telkens bij elke factuur moet ingeven
GB
Gino Bogaerts - O.C. De Kentings Bogaerts Gino
Het is een prima tool, de aanpassing in de factuur om het bedrag inc. btw in te voeren en dat de btw eruit gehaald wordt is een waardevolle toevoeging!

Tot nu toe werk ik er mee tot volle tevredenheid.
JW
Jacob Wagenaar - Just Because..
Amai, supersnelle support ! Mag ook eens gezegd worden :-) Een eenvoudige vraag naar een extra deeltje in overzicht offertes en je denkt "dat komt er ooit wel eens van dat dit wordt geregeld", maar nee hoor, binnen het uur al gebeurd :-)
avatar
Maria Heirman - QUEST4JOURNEYS
Handige software met een duidelijke interface!
avatar
Jeroen Opsteyn - Liweb VOF
Een online programma dat doet wat het moet doen !!! Het bespaart u tijd om een factuur/offerte te maken en om te beheren. Het CoManage team luistert naar uw suggesties. Merci
avatar
Habdlhakiem Jaouhar - HJ-Technical
Review #CoManage: Ik heb getest en goedgekeurd bevonden! Meer via de link naar GetKudos...
CoManage: Recht-door-zee, functioneel, betaalbaar en volgens mijn ervaring nu reeds (v1.4) een stevige concurrent voor gelijkaardige toepassingen!
- Eenvoudige opstart (keuze uit meerdere propere layouts)
- Gaandeweg data zoals klanten, leveranciers, projecten toevoegen, tijdbesparend in opstart dus.
- Support? Snel en adequaat!
Echt wel Kudos voor de makers! En ik heb de indruk dat er nog meer extra toffe features aankomen...!
Ik gooi mijn huidig spreadsheet-systeem alvast de deur uit en ga voor de kleine bijdrage per maand, dat haal je er zo uit in tijdswinst. Good job!
avatar
Ben Wittezaele - Wittezaele Solutions Comm.V.
Super Support @CoManage... zelfs op ne zaterdag! Dikke merci!
avatar
Eef Jansen - Elcado
Makkelijk te gebruiken, doet wat moet en vooral... bij de minste vraag, krijg je onmiddelijk een antwoord terug via mail!
Beter nog, ik log een bug en 10min later is deze opgelost en via mail gecommuniceerd!"
EB
Eyal Benisty - BE CONSULT
Eén van de beste facturatieprogramma's in the cloud.
Zeer gebruikersvriendelijk. Kleine problemen worden ook zeer snel opgelost
avatar
Jeroen Bousmanne - AZ Printz
Simpele online facturatie, yeah!
avatar
Dirk Moors - DitchITall
Gemakkelijk online klanten, facturen en offertes beheren. #CoManage via @CoManage
PW
Peter Waegemans - Peter Waegemans
Voor mij betekent CoManage werkelijk de ideale oplossing voor mijn administratie wat betreft klantengegevens, offertes en facturatie.
Ook de mogelijkheid gratis uit te proberen is aantrekkelijk voor nieuwsgierigen.
De updates zorgen telkens voor vooruitgang, keep it up!
Mijn eerste jaar is gratis maar ik blijf klant zodra mijn abonnement van start gaat. De prijzen zijn zeer concurrentieel!
Een aanrader voor alle zelfstandigen.
Jürgen Vandenhouwe
avatar
Jürgen Vandenhouwe - ADEVA bvba
CoManage is een schitterende tool! Erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een aanrader!
Mijn boekhouder is alvast dankbaar ;-)
JJ
Joeri Jeurissen - BUILD Bouwservice - Jeurissen Joeri
Ik gebruik het nog maar net, maar je maakt facturen en offertes in no time! Het overzicht en het bijhouden van het klantenbestand is ook netjes!
avatar
Sep Camps - DST Gardens
Mooie look en zeer gebruiksvriendelijk!
LS
Lennert Schreurs - Kunnen dakwerken
Ben niet elke dag actief op CoManage maar mijn eerste indruk en ervaring zijn zeer goed! Het ziet er logisch uit. Niet al te veel zoekwerk wat het heel gebruiksvriendelijk maakt.
avatar
Koen Goltstein - LOKO Polish

En bespaar jezelf veel tijd met je administratieve taken.