Gelieve de Javascript-functionaliteit van je browser in te schakelen voor optimaal gebruik van deze website.

Je bedrijfsadministratie vereenvoudigd

Ontdek ook hoe jouw bedrijf tijd kan besparen


Online contacten beheren

Klanten toevoegen Met CoManage kan je op een snelle en gemakkelijke manier al je klanten beheren. Het toevoegen van een klant gebeurt in een handomdraai. De klantgegevens hoef je slechts één maal in te geven. Wanneer je een nieuwe factuur of offerte maakt voor de desbetreffende klant worden alle data automatisch opgehaald. Snel én doeltreffend.

Leveranciers toevoegen Op dezelfde manier kan je een leverancier toevoegen, zodat je altijd de gegevens van je leveranciers bij de hand hebt.
In de toekomst gaat het toevoegen van leveranciers gelinkt worden aan je inkomende facturen. Deze zal je dan kunnen ingeven en meteen koppelen aan een leverancier. Zo zal je eveneens over statistieken beschikken over de kosten van je onderneming.

module bekijken

Online projecten beheren per klant

Een project of dossier koppelen aan een klant Als ondernemer moet je vaak meerdere projecten uitvoeren voor eenzelfde klant. Ook dit kan je op een overzichtelijke manier bijhouden in CoManage. Per klant kan je verschillende projecten opvolgen zodat je je prioriteiten nooit meer uit het oog verliest.

module bekijken

Online facturen maken en versturen

Nieuwe factuur maken Facturen maken wordt met CoManage een plezier. In een mum van tijd maak je een nieuwe factuur. CoManage haalt automatisch de juiste klantengegevens op, voegt het correcte factuurnummer toe en zet er de facturatie datum op. Het enige wat je zelf nog moet doen is je producten of diensten toevoegen aan de factuur.

Van offerte naar factuur Offertes die je in CoManage maakt, kan je met een muisklik omzetten in een factuur. Ook dat is een enorme tijdswinst. Doordat dit volledig automatisch gebeurt, is de kans op fouten onbestaande.

Producten en/of diensten beheren (binnenkort) Heb je vaste prijzen voor je producten of diensten, dan kan je deze eenmalig toevoegen in CoManage. Via een handige sidebar kan je deze dan snel op elke factuur toevoegen. Zo heb je altijd een vaste beschrijving en prijs voor je producten en win je nog meer tijd dan voorheen.

Digitale facturen versturen Is je factuur klaar, dan maakt CoManage er automatisch een PDF van. Deze kan je in CoManage per e-mail direct versturen naar je klant. Mocht je dat wensen, dan kan je de factuur afprinten en versturen via de post.

Betaalstatus controleren In het overzicht van je facturen heb je altijd een duidelijk beeld van de betaalde en openstaande facturen. Met één klik kan je de betaalstatus van een factuur aanpassen.

Automatische herinneringen Heeft je klant zijn factuur nog niet betaald? In CoManage kan je een automatische herinnering instellen. Deze herinnering wordt dan per e-mail opgestuurd naar de klant.

module bekijken

Online offertes opstellen en versturen

Offertes maken Het opstellen van een goede professionele offerte vergt meestal veel tijd. Met CoManage is ook deze taak in een mum van tijd gedaan. Je maakt snel en gemakkelijk een nieuwe offerte met je eigen logo erop.

Offertes versturen Is de offerte klaar dan kan je deze net zoals een factuur als PDF verzenden naar je klant. CoManage houdt voor jou bij wanneer de vervaldatum van de offerte verstreken is.

module bekijken

Overal uw agenda bij de hand

Afspraken toevoegen Met CoMange kan je je Google agenda gemakkelijk beheren. Je voegt snel een nieuwe afspraak toe en koppelt deze eventueel aan een klant. De klantgegevens verschijnen automatisch bij je afspraak.

Afspraak herinneringen Met één klik stuur je rechtstreeks vanuit CoManage een herinnering van de afspraak naar de opgegeven contactpersoon.

module bekijken

Uitgebreide statistieken

Meten is weten CoManage slaat al je ingegeven bedrijfsdata zorgvuldig en veilig op en verwerkt deze tot handige statistieken. Hiermee zie je in een oogopslag hoe je onderneming er voor staat.

Zowel op het Dashboard als in de Statistieken module krijg je een duidelijk overzicht van je belangrijkste zakelijke data.
Enkele basisstatistieken:

  • omzet
  • grafiek klanten/projecten/facturen/offertes
  • snelst/traagst betalende klanten
  • statistieken per maand, kwartaal of jaar
  • statistieken vergelijken per periode
statistieken bekijken