Gelieve de Javascript-functionaliteit van je browser in te schakelen voor optimaal gebruik van deze website.

Online Agenda

Een online agenda is de beste vriend van elke moderne ondernemer:

• Hij volgt je overal.
• Is er wanneer je hem het meeste nodig hebt.
• Helpt je om je doelen te bereiken.
• Kost je geen cent.

Tijd is geld. Je agenda is je portefeuille.

Tijd is geld. Voor elke ondernemer, starter, freelancer en zelfstandige telt dan ook elke seconde. Zoveel taken, verplichtingen en verantwoordelijkheden maken het er niet eenvoudiger op. Gelukkig is er technologie om jou een handje te helpen.

In deze reeks artikelen geven we je praktische tips om jouw tijd beter te organiseren met behulp van een online agenda. Eenvoudig en supersnel toe te passen. Neem dus even tijd… om daarna heel veel tijd te winnen.

Nog meer tijd winnen?

Wil je weten hoe je nog meer tijd kan winnen door jouw planning te koppelen aan je administratieve taken? Neem dan zeker hier een kijkje.

Google Kalender – 6 Tips om je werkagenda overzichtelijk te organiseren

Als (startend) bedrijf of zelfstandige moet je aan heel veel zaken tegelijkertijd denken. Een agenda is dan ook je beste vriend om je werk goed te organiseren. Natuurlijk kies je voor een digitale agenda waarmee je overal en altijd toegang hebt tot je planning. Zoals de Google Kalender.

Dankzij de koppeling tussen CoManage en je Google Kalender heb je naast je bedrijfsadministratie ook steeds je planning van afspraken binnen klikbereik.

De talloze extra mogelijkheden van Google Kalender laten je echt heel veel tijd besparen. Heb je 10 minuutjes? Lees onze 6 tips en verdien een veelvoud van je leestijd makkelijk terug…

verder lezen