Gelieve de Javascript-functionaliteit van je browser in te schakelen voor optimaal gebruik van deze website.

Offertes

Offerte Opvolgen – 5 tips om meer offertes te laten goedkeuren

Een offerte opvolgen is een noodzakelijk stap die veel ondernemers helaas over het hoofd zien. Zelfs al gebruik je CoManage – en maak je dus met enkele klikken een offerte– toch kost het je tijd.

Het is natuurlijk jammer als je offerte niet goedgekeurd wordt. Maar net zoals je een herinneringsfactuur kan sturen, kan je ook een herinnering sturen voor je offerte.

In dit artikel geven we je enkele praktische tips to seal the deal. Snel verder lezen dus.

verder lezen

Offerte Voorbeeld – Waaruit bestaat een offerte?

Een offerte voorbeeld – dat u verderop kunt downloaden – toont duidelijk aan uit welke onderdelen een offerte kan bestaan.

Let vooral op het gebruik van “kan” in de vorige zin. In tegenstelling tot bij een factuur zijn er namelijk geen wettelijke verplichtingen van wat er allemaal op een offerte moet staan.
verder lezen

Een Offerte Maken? – 5 Frustraties (en hoe deze te vermijden)

Een offerte maken kost tijd. Kostbare tijd. En als de klant jouw offerte uiteindelijk niet aanvaardt, is dit voorgoed verloren tijd. Dat wil helaas niet zeggen dat je als ondernemer helemaal geen offertes hoeft te maken. Offertes zijn immers cruciale documenten om de groei van je bedrijf te stimuleren.

We zetten in dit artikel vijf frustraties bij het maken van een offerte op een rij. En tonen aan dat je deze met CoManage volledig kan vermijden. Gratis. Of voor een luttel bedrag.

verder lezen